Relatiebegeleiding

Samen Verbinding Herstellen

Soms kan het leven ons in de weg zitten en onze relaties onder druk zetten. Tegenslagen, ruzies en verlies kunnen ervoor zorgen dat we ons langzaam maar zeker van elkaar verwijderen en de verbinding met onze partner verliezen. Maar er is hoop! Haptonomische relatiebegeleiding kan helpen om de verbinding weer te herstellen. 

Een persoonlijke aanpak

In haptonomische relatiebegeleiding nemen we de tijd om samen te onderzoeken wat er precies aan de hand is en welke emoties en behoeftes er ten grondslag liggen aan het gevoel en gedrag dat jullie relatie verstoort. We kijken naar jullie interactiepatronen en hechtingsstijlen om te begrijpen hoe we weer dichter tot elkaar kunnen komen. 

Verbinding Herstellen

Door middel van haptonomische relatiebegeleiding kunnen partners op een dieper niveau weer contact maken met elkaar. Door het begrijpen van elkaars emoties en behoeftes kan er weer een gevoel van verbinding ontstaan en kan de relatie weer in beweging komen. In sommige gevallen kan het ook duidelijk worden dat het beter is om uit elkaar te gaan, en in haptonomische relatiebegeleiding is er ook ruimte voor dit proces.

Hoofdstraat 45 b            7213 CR Gorssel        06-51249725        info@haptotherapie-reichert.nl        Privacyverklaring