Haptotherapie

Haptotherapie helpt je bewust te worden van hoe je omgaat met jezelf in relatie tot je omgeving, waardoor je inzicht krijgt in de betekenis van je klachten. Het doel van de therapie is dat je met de klachten om leert gaan en je positief met jezelf en je omgeving verbindt. Hierdoor zal je je vitaler en sterker voelen en weer echt in het leven kunnen staan. Kortom, je leert voelen dat je lichaam bij je hoort en niet je tegenstander is. En zo hoort het!

Begeleiding

Haptotherapie biedt begeleiding waarbij jouw beleving en gevoelens centraal staan. Tijdens de sessies ontdek je wie je werkelijk bent en krijg je inzicht in hoe je met jezelf en anderen omgaat. Deze unieke vorm van begeleiding geeft je mogelijkheden om anders met je klachten om te gaan. Haptotherapie kan je helpen bij het verwerken van psychische problemen door aandacht te schenken aan jouw emotionele beleving en deze te ondersteunen.

Hoofdstraat 45 b            7213 CR Gorssel        06-51249725        info@haptotherapie-reichert.nl        Privacyverklaring